Shop Mobile More Submit  Join Login
Group Info Group Founded 11 Years ago Statistics 68 Members
9,880 Pageviews67 Watchers

Favourites

Latest Favourite Artists

Visitors

You're not here because you're not logged in

Group Info

Welcome to our deviantart group : " Albanians" DA!
Group
Founded 11 Years ago
May 23, 2005

Location
Europe

Group Focus
Regional

68 Members
67 Watchers
9,880 Pageviews
Daily Pageviews
Fillojm, me grupin e shqiptarve mbare boten :D
Per tu kyqur ne grup, shtypni "join this group" ndersa per te shtuar ndonje forografi apo punim materialik atehere duhet te beni submit deviation!

Ju faleminderojme per mundin dhe kontributin :)
More Journal Entries

Deviants

Newest Members

Affiliates

:iconmuslimz:

Comments


Add a Comment:
 
:iconedona:
edona Featured By Owner Oct 27, 2006   Filmographer
:wave:
Reply
:iconlessthanone:
lessthanone Featured By Owner Oct 28, 2006
mut. xDD
Reply
:iconlessthanone:
lessthanone Featured By Owner Oct 28, 2006
yo omg hide this.. >.>
Reply
:iconbaisenique:
baisenique Featured By Owner Aug 14, 2006
Tung! Tung! Shqipe!
Reply
:iconplloshtani:
plloshtani Featured By Owner Aug 7, 2006   Writer
qenkan shterrur krijimet kendej?!. uhh!
uroj te shperthejne serish?! :)
Reply
:iconk3da:
K3da Featured By Owner Feb 16, 2006
e harrove fare DA :D
Reply
:iconplloshtani:
plloshtani Featured By Owner Jul 5, 2005   Writer
pershendetje albanian! Si po ja kalon mire? Si te ecin punet mire?
te uroj te jesh sa me mire dhe me fat
Reply
:iconalbanians:
albanians Featured By Owner Jul 5, 2005
flmd plloshtani, ne jemi grupi i shqipėtarėve nė DeviantART, dhe ti je njė pjesė e kėtij grupi!
Reply
:iconplloshtani:
plloshtani Featured By Owner Jul 11, 2005   Writer
Rrofshj miku im albanian! Shjpresoj qe fjalet e tua te jene ne mend te Perendise. Shpresoj t'i japem sa me shume ritem dhe nje jehone artistike, qe me vone te lere nje gjurme te shendoshe...

Respekte
Reply
:iconalbanians:
albanians Featured By Owner Jul 11, 2005
flm :)
Reply
(1 Reply)
Add a Comment: