Deviant Login Shop  Join deviantART for FREE Take the Tour
Group Info Group Founded 8 Years ago Statistics 62 Members
6,742 Pageviews67 Watchers

Favourites

Latest Favourite Artists

Visitors

You're not here because you're not logged in
 • :iconsalahmahdi74:
  salahmahdi74
  Visited here 2 days, 22 hours ago
  Isn't a member
 • :iconnitehawk12:
  nitehawk12
  Visited here Mar 22, 2014, 5:14:51 PM
  Isn't a member
 • :iconmari-yes:
  mari-yes
  Visited here Mar 22, 2014, 4:43:14 PM
  Isn't a member
 • :iconprocrastin:
  Procrastin
  Visited here Mar 9, 2014, 4:30:03 PM
  Isn't a member
 • :iconthe-snow-queen334:
  The-Snow-Queen334
  Visited here Mar 4, 2014, 4:25:08 PM
  Isn't a member

Group Info

Welcome to our deviantart group : " Albanians" DA!
Group
Founded 8 Years ago
May 23, 2005

Location
Europe

Group Focus
Regional

62 Members
67 Watchers
6,742 Pageviews
Daily Pageviews
Fillojm, me grupin e shqiptarve mbare boten :D
Per tu kyqur ne grup, shtypni "join this group" ndersa per te shtuar ndonje forografi apo punim materialik atehere duhet te beni submit deviation!

Ju faleminderojme per mundin dhe kontributin :)
More Journal Entries

Deviants

Newest Members

Affiliates

:iconmuslimz:

Active Members

Comments


Add a Comment:
 
:iconfloraun:
Floraun Sep 11, 2012  Hobbyist Photographer
Can someone help me, in Albanian, what is the exact meaning of "po"?

Is it "Ajo ėshtė e malle"?
And is it "Qeni ėshtė i madh"?
Reply
:iconmitatos:
"Po" means "YES"

And :"Ajo eshte e madhe" means: She is big. (In some other pretext means She is older)
And: "Qeni eshte i madh" means: Dhe dog is big.
Reply
:iconbunnybuny:
Bunnybuny Feb 16, 2012  Hobbyist Digital Artist
oooo ...sa mir ...ma n'fund shqiptar ...<3...ca kam heq me e gjet kyt grup....sma mori mendja se egziston...:P
Reply
Hidden by Owner
Flagged as Spam
:iconfionacanajart:
FionaCanajART Feb 2, 2011  Hobbyist Digital Artist
ej o kalamoja po bej submit nje pune une por qe sesht per shqirerine,DMTH eshte e bome nga nje shqiptar,ka ndonje problem?^w^Apo ktu pranohen cdo lloji pune nga shqiptaret?(ishallaXD)
Reply
:iconartsoni:
artsoni Jan 14, 2011  Professional Traditional Artist
Hej ~mitatos... sipas teje nuk ka mundsi te postoj njeriu ketu punimet e tia nese nuk kan pamje kombetare,pa kontrollo linkun tim e merr cka mendon ti se mundet,se nuk kam un foto te Matkes, po tjetra sene me globale...:D:D
Reply
:iconfionacanajart:
FionaCanajART Dec 11, 2010  Hobbyist Digital Artist
yyyyyyyy sa shume shqiptar!yyyyyyy sa shume lodraaaaa!ahaiahiaahiahiahai!
Reply
:iconbx:
bx Dec 12, 2010  Professional Photographer
tash ca me bo ma mir pak se sa hiq! :D
Reply
Add a Comment: